Om mig

Nu hitar ni mig endast på www.porrzonen.com

tisdag 4 januari 2011

Hemma igen !

Hej allihop !
God fortsättning förresten hoppas ni haft en underbar jul och ett härligt nyår .
Jag har haft en relaxad jul med mycket mat och vila riiktigt mysigt :) tillsammans med familj och vänner . Jag har ju saknat er och showandet så det var riktigt kul att upptäcka att ni fortfarande e mig trogen många kyssar till er . Nu är jag hemma så nu blir det att sätta spurt inför premiären av medlemssidan som tyvärr har blivit försenad på grund av att min programmerare blev sjuk men men` What to do ! Den är på g ialla fall så ni vet och det ska bli spännande och se hur den blir , precis i min smak hoppas jag . Idag har jag mest packat upp och fixat i lägenheten efter hemkomsten men jag har även hunnit med en manikyr som jag verkligen behövde skööönt . Ikväll showar jag på www.posingdreams.com till 02:00 så kom in och säg hej :)

En annan sak ! Min hemsida www.klubbdenise.se är för tillfället under ombyggnad så ni kan inte gå in på den men den kommer vara klar inom ett par dar .


Många kåta
Denise hoss

1 kommentar:

  1. Välkommen tillbaka!
    Skönt att höra att du haft en bra ledighet, men det ska bli trevligt att få se dig showa igen. God fortsättning på dig, din sexbomb!
    Mattias

    SvaraRadera